Hotel Catalonia Porto – Porto – Stedentrips Portugal – Portugal – dejongintra

Hotel Catalonia Porto – Porto – Stedentrips Portugal

Catalonia Porto is een fijn, modern hotel in de wijk Se. Het hotel beschikt over vele faciliteiten die jouw verblijf in Porto aangenaam maken. Zo duik je in de zomermaanden in het buitenzwembad van het hotel, of buiten het zomerseizoen in het kleinere binnenzwembad. Neem bij goed weer plaats op het terras met een drankje uit de bar van het hotel. De sportliefhebbers kunnen de fitness met verschillende sportapparaten opzoeken, zo begin of eindig je de dag sportief.
De kamers van het hotel zijn modern en licht ingericht en beschikken over alle benodigde faciliteiten die ervoor zorgen dat je kunt ontspannen na een lange dag in de stad.
Op korte afstand van het hotel zijn verschillende trein- en metrostations te vinden, zo verplaats je jezelf gemakkelijk door de stad en kun je alles uit een stedentrip Porto halen.

(Update Oktober 2023)
Plaats: Porto
Regio: Stedentrips Portugal
Land: Portugal

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar PortoStedentrips Portugal

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie