Toeristen Treintje van Albufeira

Toeristen Treintje van Albufeira

Albuferia is een leuke, grote levendige plaats in de Algarve (Portugal). Je kunt hier natuurlijk heerlijk wandelen, maar als je daar geen zin in hebt, of niet lang kunt wandelen, dan kun je ook gemakkelijk met het toeristen treintje de omgeving verkennen.


Toeristen Treintje van Albufeira

Wil je alle bezienswaardigheden in Albufeira zien? Ga dan met het toeristische treintje van het oude gedeelte van Albufeira (Old town) naar het nieuwere gedeelte van Albufeira (New town) en bekijk op deze manier de leuke straatjes en het uitgaan gebied “de Strip”.


Toeristen Treintje van Albufeira

Op deze manier ziet u niet alleen de prachtige stranden en de vele bars en discotheken, maar ook het onbekende gedeelte van Albufeira. Er valt genoeg te beleven in het altijd levendige Albufeira.

(Update Februari 2024)
Het treintje rijd normaal gesproken van 09.00 tot 23.00 uur. Er zijn 2 route’s die de toeristische treintjes rijden, zie hieronder:
Route 1 – Albufeira, Areias de S. João, Sta. Eulália and return
Route 2 – From Albufeira To Marina and return.


Routes van Toeristen Treintje Albufeira

De kosten voor een enkeltje zijn ongeveer 4 euro. Een dagkaart kost ongeveer 6 euro. Een combi ticket voor Route 1 + Route 2 kost ongeveer 7 euro (dagkaart). Kinderen krijgen iets korting.

Bron: OpVakantieNaarPortugal.nl

Boek uw compleet verzorgde voordelige vakantie naar Albufeira, via Primavera Reizen, DeJongIntra Reizen of via D-Reizen of kies ervoor om alleen een geschikte accomodatie in Albufeira te kiezen via Trivago, Casamundo , hometogo of Interhome

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven