Leuke winkeltjes in Albufeira

Leuke winkeltjes in Albufeira

Albufeira staat bekend om de mooie zand stranden en de uitgaan gelegenheden maar er zijn ook heel erg veel leuke winkeltjes in Albufeira (Old Town) en echt heel erg veel eet tentjes. Hou je van winkelen dan kun je hier wel eventjes kijken.

Leuke Winkeltjes in Albufeira

Je kunt natuurlijk de hele dag aan het strand liggen, maar even leuk in de lokale winkeltjes kijken is natuurlijk ook erg gezellig.

Neem ook eens een souvenirs mee voor de thuis blijvers, of gewoon voor jezelf, als aandenken aan de leuke vakantie die je nu hebt.
Er zijn genoeg Souvenir winkels te zien.

(Update Februari 2024)

Leuke Winkeltjes in Albufeira

Er zijn in Albufeira Old Town veel gezellige straatjes te vinden, welke weer uitkomen op een gezamelijk plein waar altijd wel wat te doen is. Bekijk de cadeau winkels in “old town”.

Leuke Winkeltjes in Albufeira

In het hoogseizoen staan hier vaak kraampjes, maar ook in het voor en naseizoen is er altijd wel wat te beleven op het plein. Denk bijvoorbeeld aan straat artiesten, die vooral in de avonden de boel levendig houden.

Leuke Winkeltjes in Albufeira

Lekker struinen door de gezellige straatje in Albufeira en als je moe, honger of dorst hebt, is er aan elke kant wel een drink/eet gelegenheid te vinden.

Bron: OpVakantieNaarPortugal.nl

Boek uw compleet verzorgde voordelige vakantie naar Albufeira, via Primavera Reizen, DeJongIntra Reizen of via D-Reizen of kies ervoor om alleen een geschikte accomodatie in Albufeira te kiezen via Trivago, Casamundo , hometogo of Interhome

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven