Hotel Avenida Parque – Lissabon – Stedentrips Portugal – Portugal – dejongintra

Hotel Avenida Parque – Lissabon – Stedentrips Portugal

Verblijf aan de rand van Parque Eduardo VII in hotel Avenida Park. Het hotel is comfortabel ingericht en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een verblijf in de Portugese hoofdstad. De kamers van het hotel zijn praktisch maar volledig ingericht. Voor een goede start van de dag kun je terecht in het ontbijtrestaurant van het hotel.
Het hotel ligt op de top van een van de hoogste heuvels van Lissabon. De rustige omgeving van het hotel zorgt ervoor dat je jezelf terug kan trekken van de drukte die de stad te bieden heeft, maar toch ben je niet ver van het centrum vandaan: ideaal! Op ca. 5 minuten loopafstand vind je metrostation Parque, vanaf hier heb je een verbinding met het centrum. Of wandel naar het centrum, in ca. 10 minuten sta je op de Avenida da Liberdade.

(Update Februari 2024)
Plaats: Lissabon
Regio: Stedentrips Portugal
Land: Portugal
Aantal sterren: 3 (max 5)
Goed hotel, Vaak geboekt, Aan het park, Gratis wifi, Nabij metrostation

Verblijf aan de rand van Parque Eduardo VII in hotel Avenida Park. Het hotel is comfortabel ingericht en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een verblijf in de Portugese hoofdstad. De kamers van het hotel zijn praktisch maar volledig ingericht. Voor een goede start van de dag kun je terecht in het ontbijtrestaurant van het hotel.
Het hotel ligt op de top van een van de hoogste heuvels van Lissabon. De rustige omgeving van het hotel zorgt ervoor dat je jezelf terug kan trekken van de drukte die de stad te bieden heeft, maar toch ben je niet ver van het centrum vandaan: ideaal! Op ca. 5 minuten loopafstand vind je metrostation Parque, vanaf hier heb je een verbinding met het centrum. Of wandel naar het centrum, in ca. 10 minuten sta je op de Avenida da Liberdade. – Avenida Park is rustig gelegen, op de top van een van de hoogste heuvels die Lissabon kent
– Tegenover het prachtige Parque Eduardo VII waar je heerlijk kunt wandelen.
– Op ca. 10 minuten loopafstand van Avenida da Liberdade, de boulevard in Lissabon en tevens bekend als een van de duurste winkelstraten van Europa.
Openbaar vervoer naar het centrum:
Lissabon beschikt over een goed openbaar vervoer netwerk. Er is ruime keuze uit openbaar vervoersmogelijkheden, hierdoor vind je altijd een geschikt vervoersmiddel om naar de plaats van bestemming te reizen. Gezien de hoogteverschillen in de stad is het af en toe fijn om de benenwagen te laten staan.
– Metrostation Parque ligt op ca. 5 minuten loopafstand
– Metrostation Picoas ligt op ligt op ca. 10 minuten loopafstand.
Met het vliegtuig:
Vanaf de luchthaven reis je met het openbaar vervoer in ca. 35 minuten naar het hotel. Reis met het openbaar vervoer of reserveer bij boeking een transfer bij.
Met de auto:
– Avenida Park beschikt over een parkeergelegenheid tegen betaling, betaling ter plaatse te voldoen. De ruime, praktisch ingerichte kamers van hotel Avenida Park zijn voorzien van:
– 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
– Telefoon
– Tv
– Kluisje
– Airconditioning
– Badkamer met bad of douche, toilet en fohn
De superior kamers beschikken over zelfde faciliteiten als bovengenoemd, echter hebben deze kamers een balkon en uitzicht op Parque Eduardo VII.

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar LissabonStedentrips Portugal

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven