Vlieg met Transavia voordelig naar Porto – Portugal

Vlieg met Transavia voordelig naar Porto – Portugal vanaf € 29,-

Na een schitterende vlucht over uitgestrekte wijnvelden land je in Porto: één van Europa’s oudste steden. Ontspan en geniet in dit Portugese pareltje, dat één en al historie ademt.

Een wirwar van nauwe steegjes, afgewisseld door eeuwenoude bouwwerken, barokke kerken en kleurrijke opeengepakte huisjes waar af en toe een klokkentoren bovenuit torent; dat is Porto. Deze heerlijke stad heeft een prachtligging aan rivier de Douro. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je vanaf de Douro het allermooiste uitzicht over de stad hebt.

Vlieg naar Porto en al haar historie: Midden in Porto liggen de mooiste bezienswaardigheden, die heel terecht door UNESCO op de werelderfgoedlijst zijn geplaatst. Een voorbeeld hiervan is de oude wijk Ribeira (letterlijk: rivieroever), waar je tijdens je stedentrip in Porto kennismaakt met de tripeiros, zoals de inwoners van de stad genoemd worden. Andere must do’s zijn een bezoekje aan kathedraal Sé en een wandeling over Dom Luis I-brug, waarvandaan je (vooral bij zonsondergang!) een prachtuitzicht over de stad hebt. Boek snel je vliegticket naar Porto en geniet onder het genot van een glaasje port van het mediterrane Portugal! Meer weten over deze historische stad? We hebben de mooiste bezienswaardigheden in Porto voor je op een rijtje gezet!

In Porto is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
In Portugal betaal je met de Euro (EU).
De vlucht naar Porto duurt ongeveer 2.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven