11-daagse Vakantie naar Andalusië bij 11 dg cruise Spanje en Portugal – TUI

11-daagse Vakantie naar Andalusië bij 11 dg cruise Spanje en Portugal

11 dg cruise Spanje en Portugal – Barcelona – Andalusië

Vaar mee met de AIDAstella en ontdek alle verrassingen van Spanje en Portugal . Ervaar de oude haven steden Malaga en Cadiz. Breng een bezoek aan de oude stadscentra en geniet van heerlijke tapas. Verken de Portugese hoofdstad Lissabon en rijdt mee met de gele tram 28. Na een bezoek aan het oude Cartagena vaart het schip door naar Valencia. Verdwaal in sprookjesachtige straatjes en eet de lekkerste paella op een van de vele terrassen. Vanuit Valencia vaart het schip naar gezellige Barcelona. Laat je betoveren door de wereldberoemde werken van Gauda­. Zorg dat je je camera meeneemt, want dit wordt een cruise om nooit te vergeten!

(Update Februari 2023)
Aantal dagen: 11
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Barcelona
Regio: Andalusië
Land: Portugal
Soort: Vakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per AIDAstella, Semi All inclusive genieten, Vertrek vanuit Palma de Mallorca, 2 dagen in Lissabon, Ontdek de prachtige Spaanse kust, De stad van Gauda­

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:


11-daagse Vakantie naar Andalusië bij 11 dg cruise Spanje en Portugal

Klik hier om deze aanbieding van 11 dg cruise Spanje en Portugal te bekijken en boeken
11-daagse Vakantie naar Andalusië bij 11 dg cruise Spanje en Portugal

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BarcelonaAndalusië

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie