10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet – TUI

10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet – Avila – Centraal Spanje

Het Iberische schiereiland heeft een indrukwekkende cultuur, natuur, kunst En dan vergeten we de rijke historie bijna. De Spaanse en Portugese steden en dorpen met hun vrolijke sfeer wachten op je komst. De stad avila is omringd door stadsmuren, hier neem je als het ware een duik in de middeleeuwen. Ben je op zoek naar een van de mooiste renaissancesteden van Europa? Dan ben je bij Salamanca met haar mooie universiteiten aan het juiste adres. Laat je in Porto verrassen door de kleurrijke straatjes en betoverende haven. Elke stad heeft wel pleinen waar je heerlijk tot rust kunt komen en een praatje kunt maken met de lokale bevolking. Je zult je onderdompelen in het echte Iberische leven. Deze rondreis kan je ook boeken met vertrekdata tot en met oktober 2021. Dit kan op de webpagina 10 dg rondreis Spanje & Portugal Compleet t m okt.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 10
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Avila
Regio: Centraal Spanje
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Verlenging in Estoril mogelijk, Vertrekdata vanaf maart 2022, Bezoek Madrid, Salamanca en Porto, Natuurtocht ruige Spaanse kust & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AvilaCentraal Spanje

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie