Appartementen Quinta Mae dos Homens – Funchal – Madeira – Portugal – dejongintra

Appartementen Quinta Mae dos Homens – Funchal – Madeira

Deze charmante quinta is al jaren in de gastvrije handen van de familie Jardim. Vanaf de quinta heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Funchal.

(Update Februari 2024)
Plaats: Funchal
Regio: Madeira
Land: Portugal
Aantal sterren: 3 (max 5)
Kleinschalig, Prachtig uitzicht, Gratis wifi, Zwembad, Prima service

Deze charmante quinta is al jaren in de gastvrije handen van de familie Jardim. Vanaf de quinta heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Funchal. De quinta is tegen een heuvel gebouwd in een hoger gelegen woonwijk van Funchal. Het centrum ligt op ca. 1,5 km weg. Bushalte op ca. 50 m. Taxistandplaats ca. 600 m. Transfers niet inbegrepen. In de volgende stap kunt u een transfer of huurauto aan uw boeking toevoegen. Daar er veel hoogteverschillen in de omgeving van de quinta zijn, is deze accommodatie niet geschikt indien u slecht ter been bent. Kleine huisdieren toegestaan.

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar FunchalMadeira

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven