8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf

Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf – Canico de Baixo – Madeira

De wow factor is duidelijk aanwezig als je over het terrein van Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden in Caniço loopt. De naam verklapt het al. Hier bevind je je in een prachtige botanische tuin met een oppervlakte van 30.000 m2. En de appartementen liggen eromheen en tussendoor. Het personeel geeft graag een rondleiding en vertelt je alles over de 1.000 verschillende soorten planten, bloemen en kruiden die je hier kunt vinden. En uiteraard kun je ze ook proeven. De kok bereidt lokale gerechten met ingrediënten uit eigen tuin. Laat je smaakpapillen maar verrassen.
Dit is de ideale locatie om na het golfen op Palheiro of Santo da Serra, die beiden op zo’n 20 minuten rijden van het hotel liggen, tot rust te komen bij het zwembad wat een prachtig uitzicht biedt over de Atlantische Oceaan. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan het uitgebreide spacentrum. Als herboren ga je weer naar huis na een verblijf in Quinta Splendida.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Canico de Baixo
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: aparthotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

3 greenfees inbegrepen, Spelen op beide banen van Madeira, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Proef de streek in het restaurant, Dicht bij het centrum van Caniço & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:


Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf


Klik hier om deze aanbieding van Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Canico de BaixoMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven