8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta da Serra – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta da Serra

Quinta da Serra – Camara do Lobos – Madeira

Het roze gebouw is een opvallende verschijning. Het interieur doet denken aan een Engels landhuis. In de tuin ligt het overdekte zwembad en de tennisbaan. Eerste een balletje slaan en daarna wat baantjes trekken? Of met een boek op het terras in de zon. Pak de huurauto en rij naar de kust. In het kleine dorp Ca¢mara do Lobos vind je een gezellige visserhaven. De omringende restaurants presenteren ’s avonds graag een verse vis op je bord.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Camara do Lobos
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Slapen in een sfeervol landhuis, Met weelderige hoteltuinen, Eten uit eigen tuin, Goed begin: fijn ontbijt met mooi uitzicht, Vrijheid: auto inclusief, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Aantal sterren: 5
Klant beoordelingen: 7


8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta da Serra

Klik hier om deze aanbieding van Quinta da Serra te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta da Serra

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Camara do LobosMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie