8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Cais da Oliveira – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Cais da Oliveira

Cais da Oliveira – Canico de Baixo – Madeira

Welkom bij Cais da Oliveira. Een hotel met kamers die direct of indirect zicht hebben op de Atlantische Oceaan. Elke dag wakker worden door het geluid van de golven die tegen de klif onder het hotel aanslaan. Cais da Oliveira heeft een klein en intiem zwembadterras. Maar je mag ook van de zwembaden en overige faciliteiten van het naastgelegen Rocamar en Royal Orchid gebruik maken.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Canico de Baixo
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: aparthotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Sfeervol comlex, In het gemoedelijke Canico, Gelegen bovenop een klif, Direct aan zee met prachtig uitzicht, Een ontbijt om van te smullen & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.9


8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Cais da Oliveira

Klik hier om deze aanbieding van Cais da Oliveira te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Cais da Oliveira

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Canico de BaixoMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie