8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Romantisch Madeira – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Romantisch Madeira

8 daagse fly drive Romantisch Madeira – Calheta – Madeira

Neem wat lekkers mee voor onderweg en ga touren met de auto. Je komt langs de hoogste bergtoppen, de groenste dalen en kleurrijkste bloemenzeeën. Halverwege de rit moet er uiteraard even gestopt worden voor een typisch Portugese lunch. Glaasje Madeira erbij, my dear? Je vervolgt de route langs watervalletjes, ruige bergkliffen en het ‘magische’ Laurissilva woud. Tijdens de vakantie verblijf je in comfortabele hotels. Beleef de romantiek op Madeira!

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Calheta
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Huurauto en overnachtingen, Noord- en zuidkust Madeira, Encumeada Hoogvlakte, Grotten van Sao Vincente, Pico do Areeiro, Het magische Laurissilva woud & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 7.6


8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Romantisch Madeira

Klik hier om deze aanbieding van 8 daagse fly drive Romantisch Madeira te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij 8 daagse fly drive Romantisch Madeira

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar CalhetaMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie