8-daagse Rondreis naar Madeira bij 8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira – TUI

8-daagse Rondreis naar Madeira bij 8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira

8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira – Funchal – Madeira

De bestemming van deze singlereis is het prachtige subtropische Madeira; een waar paradijs waar het wel altijd lente lijkt! Vanuit het vliegtuig is het eiland duidelijk herkenbaar; het rijst als een berg op uit de zee. Vanwege de vulkanische oorsprong is Madeira getooid met een uitzonderlijk weelderige natuur en een indrukwekkend landschap. Op de terrassen die tegen de bergwand lijken te zijn geplakt, zijn kleurrijke bloemen en exotische planten te vinden. Maar natuurlijk is er nog veel meer te zien en te doen. Proef de bekende Madeirawijn, ga met een toboggan de berg af en breng zeker een bezoek aan de gezellige oude binnenstad van Funchal. Strijk gerust neer op een terras aan de haven voor een mediterrane lunch, of ga mee met een catamarantocht om zo het eiland van een andere kant te zien. Regelmatig worden de boten begeleid door een groep dolfijnen. Een ware belevenis!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Funchal
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Rondreis
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

Ontdek kletterende watervallen, Adembenemende uitzichten, Op ontdekking vanuit een hotel, Optioneel wandelpakket te boeken, Beleef subtropische Madeira, Kleine groep: max. 19 deelnemers & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 8.7


8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira


Klik hier om deze aanbieding van 8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira te bekijken en boeken
8-daagse Rondreis naar Madeira bij 8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar FunchalMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven