Bloemeneiland Madeira, Garajau – Madeira – Groepsreizen Portugal – Portugal – dejongintra

Bloemeneiland Madeira, Garajau – Madeira – Groepsreizen Portugal

Op het subtropische eiland Madeira is het altijd lente. Het klimaat is heerlijk met veel zonuren. Tweederde van het eiland is natuurgebied met bergen, valleien, watervallen, steile kliffen en uitgestrekte witte zandstranden. Het landschap is nergens hetzelfde. De natuur prikkelt uw zintuigen met bloemen die overal op het eiland een hoofdrol spelen. Oude dorpjes liggen in het landschap waar de tijd lijkt stil te staan, terwijl de hoofdstad Funchal bruisend is.

(Update Februari 2024)
Plaats: Madeira
Regio: Groepsreizen Portugal
Land: Portugal
Aantal sterren: (max 5)
Unieke reis waarbij u geniet van de fantastische natuur, Spectaculaire optionele excursies en inclusief wijnproeverij!, Verblijf in een 3-sterren hotel, Nederlandse reisleiding, Fantastisch uitzicht over de Oceaan vanuit het hotel!, Vol geuren en kleuren!

Op het subtropische eiland Madeira is het altijd lente. Het klimaat is heerlijk met veel zonuren. Tweederde van het eiland is natuurgebied met bergen, valleien, watervallen, steile kliffen en uitgestrekte witte zandstranden. Het landschap is nergens hetzelfde. De natuur prikkelt uw zintuigen met bloemen die overal op het eiland een hoofdrol spelen. Oude dorpjes liggen in het landschap waar de tijd lijkt stil te staan, terwijl de hoofdstad Funchal bruisend is. Met een grote, schitterend aangelegde tuin die dit 3-sterrenhotel omringt, biedt Hotel Dom Pedro de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustgevende vakantie waarin ze kunnen ontspannen op het prachtige eiland Madeira. Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar MadeiraGroepsreizen Portugal

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven