4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Portobay Teatro – TUI

4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Portobay Teatro

Portobay Teatro – Porto – Costa Verde

Zoals de naam van het hotel al verraadt, is dit hotel ingericht met het theater als rode draad. Het hotel is gebouwd op de plek waar het oude Baquet Theater stond, in 1859. In de omgeving van het hotel vind je een aantal van de highlights van de stad, zoals de toren van Cherigos en het Colosseum van Porto.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Porto
Regio: Costa Verde
Land: Portugal
Soort: Stedentrip
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Nieuw in ons assortiment!, Eigentijds boutiquehotel, Nabij de toren van Cherigos, Geniet in restaurant Palco, Gevarieerd ontbijtbuffet, Modern ingerichte kamers & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 9.2


4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Portobay Teatro

Klik hier om deze aanbieding van Portobay Teatro te bekijken en boeken
4-daagse Stedentrip naar Costa Verde bij Portobay Teatro

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar PortoCosta Verde

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie