Grande Real Villa Italia Hotel & Spa – Cascais – Costa de Lisboa – Portugal – dejongintra

Grande Real Villa Italia Hotel & Spa – Cascais – Costa de Lisboa

Geweldig 5-sterren hotel met uitstekende faciliteiten op de grondvesten van een oud paleis van koning Humberto II van Italië. Stijl en perfectie ontmoeten elkaar hier!

(Update Februari 2024)
Plaats: Cascais
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal
Aantal sterren: 5 (max 5)
Stijl en perfectie hand in hand!

Geweldig 5-sterren hotel met uitstekende faciliteiten op de grondvesten van een oud paleis van koning Humberto II van Italië. Stijl en perfectie ontmoeten elkaar hier! Op ca. 1 km van het centrum van Cascais, ca. 1 km van het strand. Het treinstation waar vandaan u naar Lissabon kunt ligt op ca. 1,7 km. Transfer luchthaven – accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een transfer per shuttleservice of privetransfer bijboeken. Ontbijt in buffetvorm, diner à la carte.
Let op: In de periode van 8/1 tot en met 31/1 is de Spa gesloten i.v.m. groot onderhoud. Het is wel mogelijk de finess te gebruiken of massages en diverse behandelingen ter plaatse te reserveren. Stijlvol ingerichte kamers met telefoon, tv, kluisje, minibar, radio en airconditioning. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Naar keuze Deluxe kamer met zeezicht (uitsluitend voor de Deluxe kamers). De Deluxe kamer is ca. 38 m2 groot. De Executive kamer is ca. 42 m2 groot. De Suite is ca. 55 tot 69 m2 groot.

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar CascaisCosta de Lisboa

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven