8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Fly drive Azoren – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Fly drive Azoren

Fly drive Azoren – Ponta Delgada – Azoren

De Azoren zijn stuk voor stuk prachtig. Met dit pakket heb je alle vrijheid, om met je eigen huurauto, op pad te gaan. Fototoestel in de aanslag; De kratermeren van Sete Cidades doen je versteld staan. Een fel blauw meer, een helder groen meer en groene bergwanden. Uniek! Neus dicht bij Furnas. Hier waan je je op de maan, als je tussen de geisers wandelt. Dit gebied staat bekend om de hotsprings, geisers en geothermisch verwarmde modderpoelen. Wandelen, hiken, smullen in een van de goed betaalbare restaurants van Ponta Delgada. Je zal je niet snel vervelen. Dit startpakket is gebaseerd op een vlucht vanuit Amsterdam en een huurauto. Accommodaties zijn niet inbegrepen.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Ponta Delgada
Regio: Azoren
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

Groen, groener, groenst, Alle vrijheid, Inclusief vlucht en autohuur, Cultuur, natuur en gastronomie, Inclusief alle autoverzekeringen, Ophalen/inleveren luchthaven Sao Miguel & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:


Fly drive Azoren


Klik hier om deze aanbieding van Fly drive Azoren te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Fly drive Azoren

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Ponta DelgadaAzoren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven