8-daagse Rondreis naar Azoren bij 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico – TUI

8-daagse Rondreis naar Azoren bij 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico

8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico – Horta – Azoren

Een schitterende natuur, een cultuur rijk aan tradities en een aangenaam klimaat maken deze eilandengroep tot een ideale bestemming voor natuur en cultuurliefhebbers. In 8 dagen tijd bezoek je de prachtige groene eilanden Pico, Faial en Sao Miguel, elk met haar eigen charme. Ontdek op Pico het hoogste punt van Portugal en maak een schitterende tour langs de wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Op Faial is de enorme krater een echte must see. In de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta, zijn de talloze kleurrijk geschilderde ‘visitekaartjes’ van de schippers te bewonderen. En op Sao Miguel word je opgewacht door een prachtig uitzicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Horta
Regio: Azoren
Land: Portugal
Soort: Rondreis
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

Huurauto en overnachtingen, Paradijs voor natuurliefhebbers, Sao Miguel, Faial en Pico, Rijke tradities en ruige vulkanen, Bezoek de vulkaan Furnas, Historische centrum Sao Miguel & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:


8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico


Klik hier om deze aanbieding van 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico te bekijken en boeken
8-daagse Rondreis naar Azoren bij 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar HortaAzoren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven