15-daagse Rondreis naar Azoren bij 15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial – TUI

15-daagse Rondreis naar Azoren bij 15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial

15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial – Angra do Heroísmo – Azoren

Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 15 dagen tijd bezoek je de prachtige groene eilanden Terceira, Pico, Faial en Sao Miguel, elk met haar eigen charme. Bezoek op Terceira de stad Angra do Heroísmo met haar indrukwekkende kerken, paleizen en stadsmuren uit de 16e eeuw en de grootste krater van de Azoren, Caldeira de Cuilherme Moniz. Ontdek op Pico het hoogste punt van Portugal en maak een schitterende tour lang de wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Op Faial zijn de enorme kraters een echte must see en in de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta, zijn de talloze kleurrijk geschilderde ‘visitekaartjes’ van de schippers te bewonderen. Dus schitterende autotochten maak je hier zeker weten! En op Sao Miguel wacht een prachtig uitzicht op je bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 15
Plaats: Angra do Heroísmo
Regio: Azoren
Land: Portugal
Soort: Rondreis
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

Huurauto en overnachtingen, Paradijs voor natuurliefhebbers, Sao Miguel, Pico, Faial en meer, Ontdek de subtropische eilanden, Verken het magische Sete Cidades & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:


15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial


Klik hier om deze aanbieding van 15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial te bekijken en boeken
15-daagse Rondreis naar Azoren bij 15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Angra do HeroísmoAzoren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven