11-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren – TUI

11-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

11-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren – Angra do Heroísmo – Azoren

Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. Tijdens deze bijzondere reis zie je vier eilanden van de Azoren, elk met haar eigen charme. Bezoek de UNESCO stad Angra do Heroísmo op het eiland Terceira en de enorme kraters op Faial. Ontdek het hoogste punt van Portugal op Pico en geniet op het groene Sao Miguel van het prachtige uitzicht bij Lagoa do Fogo. En wil je de ultieme Azoren belevenis? Ga op zeesafari en spot walvissen en dolfijnen.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 11
Plaats: Angra do Heroísmo
Regio: Azoren
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk:

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Kraters, vulkanen en meren, Must voor natuurliefhebbers, 4 eilanden in een reis, Optionele excursie walvisspotten & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:


11-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Angra do HeroísmoAzoren

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven