8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Domes Lake Algarve – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Domes Lake Algarve

Domes Lake Algarve – Vilamoura – Algarve

Op maar een paar stappen verwijderd van een van de mooiste stranden van het land vind je dit super de luxe vijfsterren resort. Het imposante gebouw doet je gelijk denken aan een koninklijk paleis en hier laat je je dan ook als een vorst in de watten leggen. En dan dat eindeloos lange zandstrand vlakbij. Het begint bij de badplaats verderop en loopt zo’n beetje tot aan de deur van dit hotel. Trek eropuit in de omgeving. Je vindt er maar liefst zes golfbanen, een omvangrijke jachthaven en zelfs Romeinse ruïnes. Bekijk ze, bezoek het museum en leer er alles over. Terug in je hotel ontbreekt het je aan niets met prestigieuze culinaire hoogstandjes en een uiterst comfortabele hotelkamer. Blijf je nog wat langer?

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Vilamoura
Regio: Algarve
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 501-1000 meter
Afstand tot de zee: 26-500 meter
Kind vriendelijk:

Vijfsterren super-de-luxe, Het lijkt wel een paleis, Hier leggen ze je in de watten, Vlak bij Praia da Falesia, Slenter door de jachthaven, Romeinse ruïne: Cerro da Vila & inclusief transfers.

Aantal sterren: 5
Klant beoordelingen: 9


Domes Lake Algarve


Klik hier om deze aanbieding van Domes Lake Algarve te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Domes Lake Algarve

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar VilamouraAlgarve

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven