8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Algar – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Algar

Algar – Armacao de Pera – Algarve

Zwemspullen gepakt, zonnebrand gesmeerd? Klaar voor weer een heerlijke stranddag! En hoe fijn is het om vanuit het appartementencomplex direct het strand op te lopen? Vanuit Algar hoef je alleen maar de weg over te steken en je staat al met de voeten in het zand. Vanaf het dakterras heb je prachtig uitzicht over de kustlijn van Armacao de Pera. De stad is makkelijk bereikbaar, het centrum ligt om de hoek en vanuit Algar wandel je zo een avond vol gezelligheid in.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Armacao de Pera
Regio: Algarve
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: appartement
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee: 0-25 meter
Kind vriendelijk: Nee

Algar: al jaren favoriet, Toplocatie, direct aan het strand, Het centrum ligt bijna om de hoek, Plonzen in het dompelbad, Slapen in keurige kamers, Netjes, gemoedelijk en gezellig & inclusief transfers.

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 8.6


8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Algar

Klik hier om deze aanbieding van Algar te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Algar

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Armacao de PeraAlgarve

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie