4-daagse Zonvakantie naar Algarve bij ROBINSON Quinta da Ria Golf – TUI

4-daagse Zonvakantie naar Algarve bij ROBINSON Quinta da Ria Golf

ROBINSON Quinta da Ria Golf – Cabanas – Algarve

Tussen de twee beste golfbanen van de wereld start je clubvakantie. De golfbaan is ontworpen door de alom gerespecteerde ontwerper Rocky Roquemore en neemt je mee door een natuurlijk landschap langs de Portugese kust met olijf en johannesbroodbomen. Je voelt je een met de natuur waarbij het uitzicht op de Atlantische Oceaan in een woord indrukwekkend is. In ROBINSON Quinta da Ria speelt tijd geen rol meer. Alles gaat hier een tempootje lager. Even helemaal niets… tijd voor jezelf en elkaar. Tijd voor een hole in one, tijd voor een goed gesprek en veel tijd voor de zon. Hier dompel je jezelf onder in alle rust. Als je ‘s ochtends geen tijd hebt om te ontbijten, kan dat natuurlijk ook later. En als je ‘s nachts nog trek hebt in een snack… loop je nog even langs het buffet. De shuttle service brengt je naar het strand wanneer je wilt. Of duik in de zwembaden, binnen en buiten. Zin om een keer ergens anders een ronde golf te spelen, ook dat kan. Je boekt online eenvoudig extra greenfees op de banen in de regio.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 4
Plaats: Cabanas
Regio: Algarve
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee: 501-1000 meter
Kind vriendelijk:

3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, De club voor de golfliefhebber, 36 holes direct aan het resort, Extra greenfees op andere banen mogelijk & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:


ROBINSON Quinta da Ria Golf


Klik hier om deze aanbieding van ROBINSON Quinta da Ria Golf te bekijken en boeken
4-daagse Zonvakantie naar Algarve bij ROBINSON Quinta da Ria Golf

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar CabanasAlgarve

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven