Natuurhuisje in Relvas, espinhal – Centraal Portugal – Portugal – 44968

Natuurhuisje in Relvas, espinhal – Centraal Portugal

Onze Moorse klokkentent staat op zijn eigen terras op het zuiden en biedt veel luchtige ruimte voor maximaal vijf personen – we hebben er hier vorig jaar gelukkig zes gehad! Dit is een favoriet bij kinderen en is een nog “groenere” keuze dan onze yurts, want er is geen elektriciteit of koelkast, maar er is wel voldoende verlichting op zonne-energie en een koelbox die veel reizigers prefereren – een meer getrouwe weergave van de originele “glamping” ervaring! Dit jaar wordt onze prachtige klokkentent opgewaardeerd met een nieuw verhoogd queensize bed en een klein terras om van daaruit in de tent te stappen, waardoor het nog eleganter en eenvoudiger wordt dan voorheen. Voeg de natuurlijke vloerbedekking, tapijten en kussens toe, samen met de opbergkist en tafel, en onze Moorse klokkentent is vrij weelderig en goed, als ik het zo mag zeggen, nog veel meer….

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Relvas, espinhal
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
tuinmeubilair, tuin, terras (privé), internet, wasmachine (gedeeld met anderen), trampoline, terras (gemeenschappelijk), keuken, tweepersoonsbed, eenpersoonsbed (x 3)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Relvas, espinhalCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie