Natuurhuisje in Quinta das mil flores, sobreiro – Centraal Portugal – Portugal – 41981

Natuurhuisje in Quinta das mil flores, sobreiro – Centraal Portugal

Dit natuurhuisje is een charmante vakantiewoning grenzend aan de Quinta-tuinen met eigen privé-tuinen, een blauw-witte “Plaid Garden” beplant met ‘Richard Grey’ lavendel, witte narcissen, Iris pallida ‘Variegata’, blauwbloemige geraniums en iris, “Blue Eyes” rozen en hortensia’s met kanthakkers onder de oude olijfbomen. De tweede, een Mexicaanse tuin, is een verzameling Zuid-Amerikaanse planten: fuchsia’s, ipomeas, dahlia’s, een zeldzame cornus urbiniana, Choisyas, een buitengewoon grote Agave, Asimina triloba “PawPaw”, kleurrijke vaste planten en cactussen. Zonneboiler. Water uit waterputten. Geisoleerd dak. Een bibliotheek met boeken, cd’s en toeristische informatie is aanwezig in de Casa met gratis WIFI en kabel TV. De Casa heeft een eigen parkeerplaats en Casa Gasten hebben gratis toegang tot de opmerkelijke tuinen van de Quinta.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Quinta das mil flores, sobreiro
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Quinta das mil flores, sobreiroCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie