Natuurhuisje in Évora de alcobaca, alcobaca – Centraal Portugal – Portugal – 32948

Natuurhuisje in Évora de alcobaca, alcobaca – Centraal Portugal

Dit natuurhuisje is een appartement voor vier personen. Een fijne plek voor een gezin met twee kinderen en met eventueel een baby. Het woongedeelte bestaat uit een ruime zithoek en een aparte eethoek, ingericht met een liefdevolle mix van Portugese vintage en vondsten. De bijzonder gevormde keuken, waarin de originele opening van het oventje als detail is geintegreerd met de keuken, is voorzien van alle gemakken. De openslaande deuren bieden toegang tot de grote tuin en het privé terras. Doordat je zicht hebt op het zwembad (35 meter van het appartement), is het zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Doordat het huis naast het natuurhuisje nog niet verbouwd is, en dus niet bewoond, kun je het bijbehorende terras ook gebruiken. Je hebt ook hier alle privacy. Vanaf einde voorjaar (2018) krijgt het natuurhuisje een deels overdekt terras. Het wordt een bijzondere mix van rustieke eucalyptus palen, mooie bamboe schotten, sfeervolle verlichting, kleurrijke begroeiing en natuurlijk bijpassende aankleding. Het terras biedt straks een knusse beschutting om ‘inkijk’ te voorkomen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Évora de alcobaca, alcobaca
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Woonkamer op de parterre: 3-zitsbank, stoelen

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Évora de alcobaca, alcobacaCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie