Casa Agave – Nogueira do Cravo ohp – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Casa Agave – Nogueira do Cravo ohp – Centraal Portugal

Casa Agave is 1 van de 3 huizen die gezamenlijk Quinta da Encavalada vormen. Het vakantiehuis is gelegen in Senhor das Almas en heeft 3 slaapkamers voor in totaal 5 personen.

Op slechts 2 km afstand van het huis vind je al gezellige restaurants en op 6 km afstand vind je het centrum waar je zowel de dagelijkse boodschappen kunt doen als ‘s avonds kan genieten van de cafes en uitgaansgelegenheden. Het vliegveld in Porto bevindt zich op 180 km afstand.

Het vakantiehuis heeft een zitkamer met eethoek en open keuken, een ruime, luxe badkamer en 3 slaapkamers op de bovenverdieping. Vanaf de veranda met zonneterras met complete privacy heb je een prachtig uitzicht over het terrein van Quinta da Encavalada en in de verte de bergrug Caramulo. Op deze veranda bevindt zich ook de buitenkeuken met vaste barbecue. Op verzoek kan een kinderbedje of een extra hotelbed worden bijgeplaatst op 1 van de slaapkamers, waardoor het ook mogelijk is met 6 personen in dit vakantiehuis te verblijven.

(Update Oktober 2023)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Nogueira do Cravo ohp
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Zwembad: Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Nogueira do Cravo ohpCentraal Portugal

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie