8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Bemvindo – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Bemvindo

Bemvindo – Albufeira – Algarve

Bemvindo! Zo heten de Portugezen je welkom. En dat dat welkom warm is, blijkt niet alleen uit de naam van dit appartement. Met 6(!) mensen logeren in een appartementen is geen probleem en in de grote keuken kun je met gemak een feestmaal tevoorschijn toveren. Lekker ruim dus als je samen naar Albufeira gaat, maar ook goed te doen met het hele gezin. Iets meer privacy? De 4 kamervilla geeft net dat beetje extra luxe in de vorm van een prive zwembad. Na een warm welkom in de Algarve volgt onvermijdelijk het afscheid. Of zoals de Portugezen het zeggen Adeus!

(Update Oktober 2023)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Albufeira
Regio: Algarve
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: appartement
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 501-1000 meter
Afstand tot de zee: 26-500 meter
Kind vriendelijk: Nee

Je eigen Portugese plek, Niet trendy, wel schoon, Extra ruimte: 4-kamerappartement, Ook fijn: villa met privezwembad, Ontbijt in je eigen appartement, Eropuit? Zo naar stad en strand & inclusief transfers.

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 8.9


8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Bemvindo

Klik hier om deze aanbieding van Bemvindo te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Bemvindo

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AlbufeiraAlgarve

Bron: Tui.nl

Boek uw compleet verzorgde voordelige vakantie naar Albufeira, via Primavera Reizen, DeJongIntra Reizen of via D-Reizen of kies ervoor om alleen een geschikte accomodatie in Albufeira te kiezen via Trivago, Casamundo , hometogo, Belvilla, of Interhome

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie