8-daagse Zonvakantie naar Aveiro bij La Fontaine – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Aveiro bij La Fontaine

La Fontaine – Esmoriz – Aveiro

Voor een zonovergoten strandvakantie ben je bij hotel La Fontaine op de juiste plek. Aangekomen bij het hotel wordt je vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. De kamers zijn misschien wat basic ingericht, maar aan de faciliteiten ontbreekt niets. Als je zin hebt om even lekker te ontspannen zoek je een fijn plekje bij het zwembad. De wellness bezoeken is ook een hele goede optie. Vergeet tijdens het relaxen geen heerlijke cocktail te halen bij bar Acropole. Als je zin hebt in meer actie is het leuk om een dagje Porto te plannen. Op zo’n 25 kilometer van het hotel vind je deze geweldige stad. De hele dag struinen door de stad en lekker dineren bij een van de leuke restaurantjes. Als dit niet als vakantie voelt…

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Esmoriz
Regio: Aveiro
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 0-25 meter
Afstand tot de zee: 1001-2000 meter
Kind vriendelijk:

Lopend naar het centrum, In het centrum van Esmoriz, Ruime kamers, Rustig, maar toch heel centraal, Ontspannen in de wellness, Hier kom je tot rust & inclusief transfers.

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:




Klik hier om deze aanbieding van La Fontaine te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Aveiro bij La Fontaine

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar EsmorizAveiro

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten