Hotel SANA Reno – Lissabon – Stedentrips Portugal – Portugal – dejongintra

Hotel SANA Reno – Lissabon – Stedentrips Portugal

Hotel Sana Reno is een comfortabel 3-sterrenhotel aan de rand van het centrum van Lissabon. In de nabije omgeving van het hotel vind je verschillende openbaar vervoersmogelijkheden. Stap bij Sao Sebastiao Metro Station op de metro of kies voor de trein vanaf Entrecampos Poente, zo reis je gemakkelijk en snel naar overige delen van de stad.
De moderne kamers zijn comfortabel ingericht, ideaal om jezelf terug te trekken na een lange dag vol nieuwe indrukken in de stad. Om tussen het sightseeing door te ontspannen neem je een duik in het buitenzwembad op het dakterras van het hotel. Tijdens de zomer geniet je hier met een drankje in de hand van de Portugese zon aan het zwembad. Om de dag af te sluiten kun je plaats nemen in de bar van hotel Sana Reno.

(Update Oktober 2023)
Plaats: Lissabon
Regio: Stedentrips Portugal
Land: Portugal

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Portugal!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar LissabonStedentrips Portugal

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie