Vlieg gemakkelijk naar Madeira in Portugal met Transavia

Vlieg gemakkelijk naar Madeira in Portugal met Transavia vanaf 59,-

Genieten van een wonderschone natuur en heerlijke temperaturen? Vlieg naar Funchal.

Boek een ticket naar Funchal; de parel van de Atlantische Oceaan en de hoofdstad van Madeira. Als echte natuurliefhebber krijg je geen genoeg van dit kleurrijke eiland van Portugal. De schitterende natuur bestaat uit talrijke exotische bloemen en planten; ideaal om via de uitgestippelde fiets- en wandelroutes te ontdekken. De route langs de irrigatiekanalen, oftewel de levada’s, is een verrassende ontdekkingstocht. Houd je van duiken of snorkelen? Ga naar de kust van Garajou. Dit natuurreservaat is een waar paradijs. Lees meer over de 5 bekendste bezienswaardigheden van Madeira.

Wanneer vlieg jij naar Madeira?
Naast een prachtige natuur heeft Madeira ook historische monumenten die zeker een bezoekje waard zijn. Wandel in Funchal door de stad en je loopt de lieflijke kerken en kapellen zo tegemoet. De parochie Monte is de hoogste van Funchal, je krijgt een prachtig uitzicht over de stad. Voor een uitzicht over de zee klim je naar de top van het Saint James Fort of het Pico Fort.

Tip: vanaf Madeira ben je binnen no time op het eiland Porto Santo. Heerlijk als je ook nog een dagje op het strand wilt vertoeven.

In Madeira is het 1 uur vroeger dan in Nederland
In Portugal betaal je met de Euro (EU).
De vlucht naar Madeira duurt ongeveer 3.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven