Natuurhuisje in União de freguesias de carreiras s. miguel e carreiras s. tiago – Noord Portugal – Portugal – 55091

Natuurhuisje in União de freguesias de carreiras s. miguel e carreiras s. tiago – Noord Portugal

De Casa werd gebouwd in het jaar 1938. Het huis behoorde toe aan mijn grootouders van moederskant, 10 kinderen zijn er geboren en getogen (waaronder mijn moeder). Het was aan ons, om het huis te restaureren dat met veel opoffering was gebouwd, maar dat zulke goede herinneringen aan mijn familie heeft nagelaten. Wij hebben besloten de structuur, de broodoven, de vensterbanken en de stenen muren te behouden omdat wij weten dat deze herinneringen tot in de eeuwigheid zullen blijven bestaan. We hebben ons doel bereikt, namelijk van het huis een gezelligere, modernere plek maken waar je rust en vreugde kunt inademen, waar je kunt spelen en genieten van je kinderen, of een leuke tijd kunt doorbrengen met vrienden. Geniet en wees heel gelukkig in Casa!

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: União de freguesias de carreiras s. miguel e carreiras s. tiago
Regio: Noord Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in União de freguesias de carreiras s. miguel e carreiras s. tiagoNoord Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie