Mira – Abragao-Penafiel – Noord Portugal – Portugal – Chaletnu

Mira – Abragao-Penafiel – Noord Portugal

Dit charmante villa-appartement in Penafiel heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een stel. Er is een gemeenschappelijk zwembad waarin je ‘s zomers verkoeling kunt zoeken.
De omgeving staat bekend om zijn natuurlijke bronnen die ons voorzien van het wat voor zowel huishoudelijk gebruik alsook voor het zwembad. Op ongeveer 40 km afstand vind je de leuke stad Porto.
Appartement Mira ligt op een rustige plek in de villa die de eigenaren van Quinta Serrado de Boucas enkele jaren geleden hebben laten bouwen. Het appartement is compact, maar heeft alles: een zitgedeelte met een eettafel, een comfortabele bank en stoelen, een slaapkamer en suite met goed bed van 2 m lengte, een adequate kitchenette met alle keukengerei voor het bereiden van een maaltijd, een goede badkamer en een priveterras aan de voorzijde. Dit appartement is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving (de Douro-vallei) of steden als Porto en Guimaraes.

(Update Februari 2024)
Plaats: Abragao-Penafiel
Regio: Noord Portugal
Land: Portugal

Prive Zwembad: Nee
Aantal sterren: 3 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximum aantal personen: 2

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten