Quinta das Colmeias Cottage – Santo Antonio da Serra, Santa Cruz – Madeira – Portugal – Chaletnu

Quinta das Colmeias Cottage – Santo Antonio da Serra, Santa Cruz – Madeira

Deze leuke ‘cottage’ biedt een unieke vakantie-ervaring op het prachtige eiland Madeira. Er is veel te ontdekken en te genieten op het terrein en het is slechts een paar minuten van de zee. De woning is omgeven door bergen en biedt een rustig en vredig toevluchtsoord voor families of een groep vrienden op zoek naar een bijzondere accommodatie op het eiland.
Het huis (PT-1118) is geschikt voor 8 personen, de kleinere “cottage” (PT-1117) is geschikt voor 6 personen. De objecten kunnen afzonderlijk of samen worden gehuurd.
Deze rustig gelegen woning beschikt over een zwembad en een grote tuin met prachtig uitzicht op de bergen. Ontdek het terrein en geniet van de lokale flora en fauna. Probeer ook eens het grote spel criquet te spelen op het grasveld!
De Santo da Serra golfbaan, 27-holes en onderdeel van de PGA European Tour, ligt op slechts een paar minuten afstand. Palheiro Golf ligt op slechts 20 minuten afstand. Er is ook een manege en het dorp heeft een prachtig park met Mini Golf.

(Update Februari 2024)
Plaats: Santo Antonio da Serra, Santa Cruz
Regio: Madeira
Land: Portugal

Prive Zwembad: Nee
Aantal sterren: 3 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximum aantal personen: 6

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten