8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij RIU Palace Madeira – TUI

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij RIU Palace Madeira

RIU Palace Madeira – Canico de Baixo – Madeira

RIU hotels staan altijd op bijzondere plekken. Daarbij krijg je elke avond een culinaire verrassing voorgeschoteld en het personeel staat altijd voor je klaar. Kortom, een luxe vakantie met klasse en kwaliteit tot in de details. Adembenemend is het uitzicht vanaf het panoramisch terras van RIU Palace Madeira. Een frisse duik is een prima begin van de dag. Behalve de mooie uitzichten beschikt het hotel over nog meer verwennerij. Wat te denken van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Of een bezoek aan een van de golfbanen. Maar wat ook zeker niet mag ontbreken in de dagplanning is een wandeling langs de kust.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Canico de Baixo
Regio: Madeira
Land: Portugal
Soort: Zonvakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in: hotel
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 1001-2000 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Verser dan vers: show cooking, Vertroetel jezelf in de wellness, Twee golfbanen in de buurt, Ook fijn: All Inclusive concept, Gratis shuttlebus naar Funchal, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen: 8.8


8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij RIU Palace Madeira

Klik hier om deze aanbieding van RIU Palace Madeira te bekijken en boeken
8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij RIU Palace Madeira

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Canico de BaixoMadeira

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie