8-daagse Vakantie naar Costa Verde bij 8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei – TUI

8-daagse Vakantie naar Costa Verde bij 8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei

8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei – Barca d’Alva – Costa Verde

Maak kennis met ‘de betoverende vallei’. Dat is hoe de Portugese Douro ook wel wordt genoemd. En wat is er mooier dan dit, als Werelderfgoed erkende cultuurlandschap, te beleven vanaf het luxe 4 sterren MS Douro Cruiser? Onderweg zie je reusachtige hellingen met wijngaarden, oude dorpen en steden vol historie aan je voorbijtrekken. Overdag bezoek je de culturele hoogtepunten zoals Porto, Regua, Pinhao en Vega Terron. ’s Avonds is het genieten van de zonsondergang met een glas port op een comfortabele stoel op het zonnedek. Dit is hoe een vakantie moet zijn!

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Barca d’Alva
Regio: Costa Verde
Land: Portugal
Soort: Vakantie
Vervoer: Vliegtuig
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per MS Douro Cruiser, Ontdek de prachtige Douro Vallei, Cultuur snuiven in bruisend Porto, Proef de heerlijke port, Relax op het zonnedek, Ervaar de aangename sfeer & inclusief transfers.

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 8.8


8-daagse Vakantie naar Costa Verde bij 8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei

Klik hier om deze aanbieding van 8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei te bekijken en boeken
8-daagse Vakantie naar Costa Verde bij 8 daagse riviercruise Betoverende Douro Vallei

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Portugal. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een mooi land, Portugal. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen naar Portugal Bij TUI boek je een goedkope vakantie vol zon.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Barca d’AlvaCosta Verde

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie