Lx Boutique Hotel – Lissabon – Costa de Lisboa – Portugal – Sunweb

Lx Boutique Hotel – Lissabon – Costa de Lisboa

In Lx Boutique hotel beleef je de bruisende stad Lissabon op haar best! Gelegen is het historische hart; tussen de wijken Chiado, Cais do Sodre en Baixa, kun je alle kanten op. De fantastische boutique stijl van het hotel geeft niet alleen heel veel sfeer, het is ook nog eens voorzien van moderne faciliteiten en een geweldige uitzichten over de stad of de Taag rivier.De kamers zijn elegant en voorzien van warme kleuren. Er is aan alle details gedacht, maar heeft ook nog die prachtige authentieke kenmerken weten te behouden. In de directe omgeving geniet je van veel Portugese restaurantjes, maar in het eigen geroemde Confraria restaurant kun je ook terecht voor heerlijke sushi. Dit restaurant is zelfs opgenomen in de 20 beste restaurants van Lissabon!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig
Lift
Heerlijke sushi in het Confraria restaurant
afstand tot strand circa 18 kilometer

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Zee en in het binnenland. Bestemmingen naar o.a. Portugal. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Portugal. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar LissabonCosta de Lisboa

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie