Hotel Borges Chiado – Lissabon – Costa de Lisboa – Portugal – Sunweb

Hotel Borges Chiado – Lissabon – Costa de Lisboa

Hotel Borges Chiado ligt midden in Lissabon, op steenworp afstand van Bairro Alto, Rossio, Principe Real en Mercado da Ribeira. Ideaal dus, als je graag de bekende bezienswaardigheden van Lissabon wilt bewonderen. En bij een verblijf in dit hotel word je ook nog eens iedere dag getrakteerd op een mooi uitzicht over de Lago do Chiado. Verder zijn de kamers prachtig! En heerlijk om in uit te rusten natuurlijk. Geniet van een heerlijke vakantie in dit elegante hotel en laat je culinair verrassen!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig
Eetgelegenheden: Restaurant
Elegant adres midden in Lissabon
afstand tot luchthaven circa 9 kilometer

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Zee en in het binnenland. Bestemmingen naar o.a. Portugal. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Portugal. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar LissabonCosta de Lisboa

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie