Villa Mila – Salir de Matos – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Villa Mila – Salir de Matos – Centraal Portugal

Rust, privacy, een prachtig uitzicht en comfort vind je in deze vrijstaande villa. Je vindt hier 3 slaapkamers voor in totaal 6 personen en een verwarmbaar privezwembad.

De villa ligt bij het dorpje Venda – Salir de Matos, net buiten het stadje Caldas da Rainha. In Caldas da Rainha vind je alles wat je nodig hebt, van supermarkten en restaurants tot historische gebouwen en een leuke markt. Op slechts 10 minuten rijden vind je Sao Martinho en Salir do Porto, beide gelegen aan een prachtige baai met een heerlijk strand. Je kunt een leuke wandeling maken rond de baai.

De villa is gelijkvloers en beschikt over een woonkamer, een open keuken met afwasmachine, 3 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en 1 losse badkamer. In de tuin van de villa staat een volleybalnet, dus laat de vakantiecompetitie maar beginnen! Na een actief potje volleybal koel je af in het zwembad en bedenk je plannen voor de volgende dag. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes.

(Update Juni 2023)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Salir de Matos
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Zwembad: Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Salir de MatosCentraal Portugal

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie