Villa Mar e Lagoa – Foz de Arelho – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Villa Mar e Lagoa – Foz de Arelho – Centraal Portugal

Deze villa is prachtig gelegen op loopafstand van de prachtige Lagune van Obidos en de mooie surfstranden aan de oceaan. Ideaal met kinderen! Villa Mar e Lagoa is modern en zeer compleet ingericht. Alles is aanwezig om je een comfortabele vakantie te bezorgen. Het heeft een zwembad (kan verwarmd worden van april tot oktober voor 15 euro per dag).
Geniet van de indrukwekkende natuur in de omgeving tijdens mooie wandelingen en pauzeer op een van de gezellige terrasjes in de buurt. Daar krijg je eerlijke Portugese specialiteiten geserveerd tegen typisch Portugese prijzen. Boodschappen kun je doen bij de kleine lokale levensmiddelenwinkeltjes in het dorp. De winkeliers zullen je met open armen ontvangen. In de omgeving vind je veel mooie bezienswaardigheden zoals Obidos, de kloosters van Alcobaca en Batalha of het paleis van Mafra. Een dagtrip naar Lissabon, op slechts een uur rijden, is een aanrader. Kortom, geniet van de prachtige Costa de Prata. Hier kun je verschillende stranden bezoeken aan de prachtige Lagune van Obidos en de oceaan, op loopafstand. Op 450 m van het pand vind je restaurants en op 650 m vind je boodschappen in een aantal charmante plaatselijke superettes. Broodjes kunnen worden gekocht op slechts 100 m afstand en grote supermarkten zijn te vinden in Caldas da Rainha.
Het vakantiehuis bestaat uit 2 verdiepingen en een priveterras. Op de begane grond vind je een woonkamer met zithoek, tv (Chromecast) en eettafel. De keuken is volledig uitgerust en een van de slaapkamers met badkamer en suite bevindt zich ook op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich de andere slaapkamers, met een aangrenzend terras en een badkamer. Bij het privezwembad, voorzien van een kindvriendelijk en elektrisch bedienbaar roldek, staan heerlijke ligbedden met parasol voor je klaar. De rolhoes kan een gewicht tot 80 kg dragen. Er is een pelletkachel in de woonkamer. De twee badkamers hebben elektrische verwarming. In onze tuin kun je zwemmen in het verwarmde privezwembad. Er zijn voldoende ligstoelen om zalig te genieten van de Portugese zon. Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit voor de garage of direct voor het huis. Er is een praktische ingebouwde barbecue op het terras bij de keuken.
Voor eventuele koele avonden in het voor- of najaar zorgen we voor voldoende pellets voor de pelletkachel.
Er zijn openbare afvalcontainers op zeer korte loopafstand voor glas, papier/karton en restafval.
Er is een grote slaapkamer en en-suite badkamer op de begane grond. Op de begane grond is ons huis traploos.
De televisie in de woonkamer heeft satelliet, digitale kabel en een Chromecast-aansluiting. Er is ook een dvd-speler beschikbaar.
Oven, magnetron, koffiezetapparaat, Dolce Gusto koffiezetapparaat, blender, elektrische kookplaat, kookpotten, pannen, ovenschalen, koelkast en vriezer, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, droogrek, centraal stofzuigersysteem, enz.
We vragen je vriendelijk doch dringend om het maximaal aantal toegestane personen in het huis niet te overschrijden. Ons huis is uitgerust met 6 slaapplaatsen + 1 babybedje. In geen geval mogen er meer dan 6 personen + 1 baby overnachten.
Onze sleutelhouder Mario zal je bij aankomst verwelkomen. Hij overhandigt je de sleutel en geeft je een rondleiding door het huis. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bij Mario terecht. Hij zal op eenvoudig verzoek de zwembadverwarming voor je aanzetten (tegen betaling). Natuurlijk is Mario ook aanwezig bij het uitchecken.

(Update Februari 2024)
Plaats: Foz de Arelho
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal

Prive Zwembad: Ja
Aantal sterren: 5 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximum aantal personen: 6

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten