Natuurhuisje in Vimeiro, alcobaça – Centraal Portugal – Portugal – 24333

Natuurhuisje in Vimeiro, alcobaça – Centraal Portugal

In een heuvelachtige streek, circa 100 kilometer ten noorden van Lissabon, ligt net buiten het dorpje Acipreste in het district Leira, dit mooie natuurhuisje. De Quinta ligt ongeveer tien kilometer van de Atlantische kust van de Costa da Prata. Deze streek, gelegen tussen de steden Alcobaça, bekend om zijn Mosteiro, de grootste kerk van Portugal en het kuuroord Caldas da Rainha, is erg geschikt om te wandelen. Er zijn talrijke uitgezette wandelingen, maar deelname aan door gidsen begeleide tochten is ook zeer aan te bevelen. In de voormalige wijnopslag van de quinta is een prachtig vakantie-appartement gecreeerd, geschikt voor twee tot vier personen. In de tuin hebben de eigenaren een buitenkeuken gebouwd. Hier staat een grote barbecue, een stenen tafel en tuinstoelen. Daar kan uiteraard in overleg gebruik van gemaakt worden. Er is een goed gevulde boekenkast, die het zitkamergedeelte scheidt van een slaapruimte. Er staat tevens een houtkachel, die je uiteraard ’s zomers niet nodig hebt. Er zijn openslaande deuren die toegang geven tot een ruime sfeervolle veranda. In de winterperiode worden verwarmingskosten in rekening gebracht.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Vimeiro, alcobaça
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Eetkamer op de parterre: 1-pers. vouwbed (x 2), 2-zitsbank, DVD-speler, internettoegang (WiFi), kachel (hout), kinderstoel, Senseo, stereo-installatie, stoelen (x 4), tafel, tuindeuren, TV

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Vimeiro, alcobaçaCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie