Natuurhuisje in Vila franca da serra – Centraal Portugal – Portugal – 29704

Natuurhuisje in Vila franca da serra – Centraal Portugal

Dit Natuurhuisje is gelegen op een avontuurlijk en kleinschalig vakantieparkje aan de voet van de Serra da Estrela (het gebergte van de sterren) in centraal Portugal. Je kunt hier terecht voor een ontspannende vakantie en ongedwongen gezelligheid! De Quinta (portugese woonboerderij) maakt eigenlijk deel uit van het gigantische, maar door de jaren heen verkavelde, gebied: Quinta das Fontainhas (de boerderij van de fonteinen). Die naam verwijst naar de grote aanwezigheid van waterbronnen en rivieren. Het pittoreske dorpje Vila Franca da Serra ligt op wandelafstand. De gastvrijheid van de lokale bewoners kent geen grenzen, en je kan er de gemeenschappelijke wasplaatsen en brood-ovens gebruiken, slenteren door de smalle straatjes en iets drinken “Bij Elipio” of de herders bezoeken. Verspreid over verschillende terrassen en tussen grote rotsen graniet, staan 3 natuurhuisjes en het woonhuis van de eigenaar, een bar, een zwembad en een jacuzzi. Elk natuurhuisje heeft een overweldigend uitzicht op de Serra da Estrela en ze staan ruim uit elkaar, zodat iedereen kan genieten van rust en privacy. De bar met zwembad, jacuzzi en speelhoek liggen centraal, en zijn gemeenschappelijk. Laat je verrassen door deze authentieke regio die, behalve bekend is om het natuurschoon, ook staat voor lekkere kazen, wijnen, olijven en gastvrijheid! Natuurhuisjes 28381 en 25978 zijn op hetzelfde terrein gelegen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Vila franca da serra
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: kleinschalig vakantiepark
Woonkamer op de eerste verdieping: eethoek, garderobekast, hoekbank, kachel (hout), kinderstoel (x 2), oven, stereo-installatie, stoelen, tafel, TV (satelliet)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Vila franca da serraCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie