Natuurhuisje in Coimbra – Centraal Portugal – Portugal – 55595

Natuurhuisje in Coimbra – Centraal Portugal

Gelegen op 7km van Coimbra (ongeveer 10 min met de auto), is dit natuurhuisje een woning voor wie op zoek is naar een vakantie met volledige privacy, midden in de natuur. Het is een kans om een terugkeer naar de “roots” te ervaren: met behulp van een houtkachel om water te verwarmen, koken op een fornuis en / of houtoven … Via een voetgangerspad (2 min. te voet), door de natuur, is er toegang tot Rio Ceira waar u kunt genieten van een privé rivierstrand. Zwemmen, vissen of gewoon ontspannen weg van de bewoonde wereld en met het geluid van stromend water en vogels als soundtrack zijn uitstekende activiteiten voor degenen die op zoek zijn om te ontsnappen aan de routine en stress van het dagelijks leven. Als u geluk heeft, kunt u ook verschillende van onze bewoners observeren, zoals een familie otters, wilde eenden, en vele anderen …

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Coimbra
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
open haard, tuin, Barbecue, terras, koel-/vriescombinatie, berging, tv, keuken, tweepersoonsbed (x 2), badkamer, drinkwater, douche, warm water, gas (/fornuis)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in CoimbraCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie