Natuurhuisje in Avô – Centraal Portugal – Portugal – 54617

Natuurhuisje in Avô – Centraal Portugal

Wees welkom op onze quinta waar we wonen met onze 2 kids van 5 en 7, onze hond, katten, kippen, in de winter leenschapen en cavias. De voormalige schapenstal hebben we omgebouwd tot tiny gastenhuisje. In dit natuurhuisje kun je slapen met 4 volwassenen (of zelfs 3 kleine en 2 grote mensen). Het natuurhuisje heeft een klein keukentje en een luxe badkamer met ligbad.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Avô
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
tuinmeubilair, internettoegang (WiFi), tuin, terras (privé), Barbecue, koel-/vriescombinatie, wasmachine, speelweide, tuindeuren, tuin (omheind), speeltoestellen, wasmachine (gedeeld met anderen), tuin (gedeeld), trampoline, terras (gemeenschappelijk), zandbak, wasdroger (gedeeld met anderen), kinderbed, kinderstoel (x 2), drinkwater, toilet, douche, warm water, elektriciteit, gas (/fornuis), zwembad (gemeenschappelijk) 10 m2, oven

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in AvôCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie