Natuurhuisje in Avô – Centraal Portugal – Portugal – 54616

Natuurhuisje in Avô – Centraal Portugal

Welkom op onze quinta waar we wonen met twee kinderen en een hoop dieren. We verhuren deze ruime canvas tent met comfortabel bed van 160×200 inclusief gebruik van de zeer schaduwrijke buitenkeuken met bbq en grote tafel onder een prachtige kiwistruik. Wij gebruiken deze keuken ook maar vinden het gezellig als je aanschuift bij ons en onze vrienden. Gedeelde douche en toilet liggen op 20m loopafstand van de tent. De tent is ingericht voor 2 personen maar je mag gerust een zelf meegebracht tentje bijplaatsen voor bijvoorbeeld je kinderen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Avô
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
internettoegang (WiFi), tuin, Barbecue, koel-/vriescombinatie, speelweide, wasmachine (gedeeld met anderen), trampoline, terras (gemeenschappelijk), badkamer (gedeeld met anderen), drinkwater

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in AvôCentraal Portugal

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie