Jardins de Salir – Salir do Porto – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Jardins de Salir – Salir do Porto – Centraal Portugal

Dit comfortabele vakantiehuis bevindt zich in het authentieke dorp Salir do Porto. Het heeft een prachtig uitzicht over de baai van Sao Martinho do Porto en de groene omgeving. Vooral vanaf het terras rondom het verwarmde, gemeenschappelijk zwembad heeft u een adembenemend uitzicht op de nabije stranden van Salir do Porto en Sao Martinho do Porto.
Het vakantiehuis ligt in een kleine nieuwbouwwijk op 1 km van het strand van Sao Marthino do Porto; uitstekend voor de kinderen daar het strand geleidelijk afloopt in zee. U komt er via een houten wandelpad langs de baai.
Het centrum van het dorpje Salir do Porto is eveneens op loopafstand (of ga op de fiets, er zijn er twee). Er zijn diverse, typisch Portugese restaurantjes waar u van heerlijke maaltijden geniet; verse vis en gegrild vlees zijn de plaatselijke gerechten.
De omgeving leent zich uitstekend voor tal van activiteiten. U kunt fietsen, wandelen, vissen, golfen en surfen. Langs de gehele Zilverkust zijn prachtige stranden en locaties voor de golfsurfer. In Nazare zijn ze de golven het meest spectaculair en daar worden ook wedstrijden gehouden.
Abidos is een charmant middeleeuws ommuurd stadje, gelegen op 15 minuten rijden. Het is een van de meest pittoreske en best bewaarde vestingstadjes van Portugal.

(Update Februari 2024)
Plaats: Salir do Porto
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal

Prive Zwembad: Nee
Aantal sterren: 4 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximum aantal personen: 6

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten