Casa Palmeira – Nogueira do Cravo ohp – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Casa Palmeira – Nogueira do Cravo ohp – Centraal Portugal

Dit vrijstaande vakantiehuis in Nogueira do Cravo heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Op de quinta zijn een fraai aangelegd zwembad en een zonneterras.

De quinta ligt op 15 autominuten van het indrukkend mooie Nationaal Park Serra da Estrela, waar in de winter op de hoogste berg van Portugal (Torre) zelfs ook geskiëd kan worden.

Het sfeervol ingerichte Casa Palmeira is met veel oog voor detail gerestaureerd. Naast een gezamenlijke patio met het andere vakantiehuis op Quinta da Encavalada heb je ook een 2e terras, dat door de beslotenheid volledige privacy geeft. Het huis, de patio en het terras hebben een prachtig uitzicht over de lager liggende delen van het terrein en in de verte de bergrug Caramulo. De quinta met veel groen is een oase van rust. Het is er heerlijk om onder een van de mooie bomen te luieren met een goed boek en een glas wijn, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen op het ommuurde terrein.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Nogueira do Cravo ohp
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal
Zwembad: Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Nogueira do Cravo ohpCentraal Portugal

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie