Casa da Passarinha – Carcavelos – Centraal Portugal – Portugal – Chaletnu

Casa da Passarinha – Carcavelos – Centraal Portugal

Deze geweldige villa, gelegen in Carcavelos, is ideaal voor 6 vakantiegangers. Het biedt 3 slaapkamers, een privezwembad en een omheinde tuin Het is ideaal voor gezinnen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad.
Carcavelos is een badplaats in het district Lissabon. Het strand van Carcavelos wordt beschouwd als een van de mooiste stranden aan dit stukje kustlijn en is dan ook zeker een bezoek waard. Montemor o Velho ligt op ongeveer 7 km van Casa da Passarinha en in de nabijgelegen stad Coimbra vind je onder andere de oudste universiteit van Europa, aan de oevers van de Mondego. Bewonder de ruïnes van Conimbriga (10 km) of bezoek steden zoals Praia da Claridade of Figueira da Foz. Er is genoeg te zien en te beleven voor alle leeftijden!
De prachtige villa is van alle gemakken voorzien. Zo is er airconditioning om het vakantiehuis ook tijdens de warme zomers heerlijk koel te houden. Verkoeling vind je ook in het privezwembad. Verder is er een omheinde tuin, waar je heerlijk kan genieten en de kinderen vrijuit kunnen spelen. Bovendien mag je kosteloos 1 huisdier meebrengen, die ook vrij kan rondlopen in de tuin.

(Update Februari 2024)
Plaats: Carcavelos
Regio: Centraal Portugal
Land: Portugal

Prive Zwembad: Ja
Aantal sterren: 5 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Ja
Maximum aantal personen: 6

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten