Villa Laranjeira – Albufeira – Algarve – Portugal – Chaletnu

Villa Laranjeira – Albufeira – Algarve

Vrijstaande villa met prive-zwembad gelegen in de wijk Sesmarias, Albufeira, op slechts 15 minuten loopafstand van het strand. Het idyllische strandje “Praia da Coelha” is dichtbij gelegen. Deze sfeervolle villa is rustig gelegen aan een doodlopende weg. Het is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De Portugese open haard in de woonkamer zorgt voor een sfeervolle ambiance. In de omheinde tuin kunnen gasten genieten van de ligbedden en het grasveld bij het zwembad. Vanaf de diverse (overdekte) terrassen is er uitzicht op het zwembad, de omgeving en de zee. Het zonneterras op de eerste etage biedt veel privacy en ook een prachtig zeezicht.
Het levendige centrum van Albufeira met winkels, restaurants en barretjes bevindt zich op 5 km afstand. In de omgeving van de villa kunnen (water)sportliefhebbers genieten van de diverse mogelijkheden. Binnen een straal van 30 minuten rijden liggen de prachtige golfbanen van de Algarve op u te wachten, zoals o.a. de golfbanen van Vilamoura, Oceanico Golf Faldo & Oceanico Golf O’Conner Jnr. De golfbaan van Herdade dos Salgados bevindt zich op slechts 3 autominuten. De luchthaven van Faro ligt op 35 autominuten.

(Update Februari 2024)
Plaats: Albufeira
Regio: Algarve
Land: Portugal

Prive Zwembad: Ja
Aantal sterren: 4 (van 5)
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximum aantal personen: 8

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GaleAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct Naar Boven
Mobiele versie afsluiten