Casa Monte Cristo Apartments – Lemon – Lagos – Algarve – Portugal – Chaletnu

Casa Monte Cristo Apartments – Lemon – Lagos – Algarve

Dit fijne appartement bij Lagos heeft 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezin! De woning ligt nabij het zwembad en de tuinen; perfect voor een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden.

In Praia da Luz (3 km) vind je restaurants, een huisarts, een VVV, een bank en een supermarkt. In het iets verder gelegen Lagos (4,5 km) vind je naast winkels en restaurants ook een treinstation (Lagos Marina) en het strand.

Casa Monte Cristo bestaat uit 5 appartementen. Alle appartementen zijn volledig ingericht en vernoemd naar een fruitboom die groeit in de bijbehorende boomgaard. In de uitgebreide boomgaard vind je diverse vruchten, zoals vijgen, sinaasappels, citroenen, peren, passievruchten en mango’s! Je kunt ook een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste die je een breed scala aan behandelingen biedt zoals een massage en manicure. Vooraf reserveren is gewenst. Voor de kinderen is er onder andere een airhockey, tafeltennistafel, tafelvoetbal en trampoline.

(Update Oktober 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Lagos
Regio: Algarve
Land: Portugal
Zwembad: Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Portugal. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Portugal.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LagosAlgarve

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie?
Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie